Dansez pentru...mare!

Pe 31.10.2008 a fost Ziua Internationala a Marii Negre si o mare parte din scolile din judet s-au chinuit sa faca un show pentru a aduce un omagiu marii. Totul s-a petrecut astazi in cadrul mall-ului care a fost construit pe jumatate dintr-un parc din jurul unui frumos lac ce se varsa in mare.
Autoritatile si o mare parte a media constanteana nici macar nu s-au sinchisit sa-si trimita un reprezentant care sa-i incurajeze si sa-i premieze pe cei ce au adus o ofranda multiculturala Marii Negre.
Autoritatile erau ocupate, probabil, cu campania, iar unii jurnalisti au declarat ca un mare cap a murit si tre` sa-si care echipamentele la cimitir. Acolo or sa si ajung cu un asa comportament fata de etniile din Dobrogea, fata de educatie si de copii.
Reprezentantii scolilor constantene au ajuns la fata locului si in afara de o persoana care era cu sonorizarea si o scena nu au gasit nimic. Si, totusi, cu un efort mare, au reusit sa demonstreze ca Dobrogea este regiunea cu cele mai multe etnii din tara, un loc unde cultura este in plina viata, unde obiceiurile se intrepatrund cu o armonie deosebita si unde oamenii au un respect deosebit unii fata de ceilalti.
Toate respectele fata de scolile participante si o deosebita scarba fata de media constanteana si fata de autoritatile locale.

0 comentarii: