Jurnalistii, bata-i vina...



Campania a inceput! Batalia pentru un loc in Senat si in Camera Deputatilor va fi crancena, ceva de genu` jocurilor cu bataie de pe calculator. Fiecare candidat profita de pile si relatii, bani si promisiuni pentru a-si posta, figura enervanta si mincinoasa, in locurile cele mai bune.
Asadar, sub presiunea banilor promisi si a-i unui ajutor viitor, daca va fi cazul, unele site-uri de stiri ale unor cunoscute televiziuni, ziare sau comunitati de jurnalisti s-au apucat sa posteze figurile pocite ale diferitilor candidati care ne indeamna la cate ceva.
De pilda, pe forumul realitatea, un domn ne declara ca "AICI SI ACUM, I....... E MAI BUN". Dupa slogan, fara sa ma uit, bat la pariu ca este de la PNL. Astia stiu, domnule, sa minta pe fata! Talent, nu alta. Oricum, nu m-a ajutat cu nimic personajul in cautarile mele pe site.
Pe site-ul unui ziar titrat din Constanta, unde propaganda politica nu are ce cauta, apare pe o pagina intreaga o intrebare legata direct de o memorabila replica de teatru: "Da` eu cu cine votez?" indemnandu-ne chiar ei catre un grup, care probabil ii va finanta dupa campanie.
In cele din urma, pe blogul de informatii al Constantei, Lupu ne indeamna la incredere, de parca nu am sti si noi povestea cu oile, mai ales intr-o zona unde traiesc multi machidoni.
Asa ca, ma astept ca pe Cartoon sa vad desene animate procampanie, pe Spice Platinium filme porno cu politicieni si pe Animal Planet campanie proanimale.

0 comentarii: