Mincinos...ii mincinosilor!

Apar in fata vostra, dupa ceva timp de lipsa de inspiratie, de chef si oboseala, cu un "omagiu" adus iubitilor nostri conducatori care se lupta pentru titlul de Marele Viitor BOU de la carma cirezii de prosti care-i voteza.

Mare dezbatere fuse... si se duse, intre cei 3 muschiuleti colorati politic care acced la ciolanu` al mare si cu multa maduva. Da, maduva nostra, din coloana vertebrala! Coloana aia verticala care inca ne mai tine in viata. In loc sa ne arate unde au gresit cu totii si ce ar trebuie sa indrepte in viitor, ca prezentu-i varza, cei 3 politicieni s-au lansat inca o data in promisiuni electorale de-mi venea sa vomit.

Pai, economia-i la pamant, fiindca au reusit s-o doboare cu criza politica prelungita. Nu, nu aia economica mondiala, ca aia-si revine! Si ei imi vorbesc de un viitor guvern extralaborios.

Pai, sistemul sanitar e la pamant, iar unii mor in spitale si altii acasa de saracie. Si ei imi vorbesc de reformarea in regim de urgenta, pana la Craciun, a tuturor segmentelor moarte.

Pai, bugetarii vin la munca 4 zile pe luna, gratis, ca sa le multumeasca pe FeMeI. Si ei vorbesc de cat de mult le pasa de oameni.

Pai, ei nu se uita ca unii "parasesc" lumea asta cu primul... streang, doar ca sa nu-i mai auda?

Sa va fie rusine, dom... boilor ca, inca, incercati sa ne mintiti!

Ne-am prins demult!

2 comentarii:

strumfita cu esarfa spunea...

:) da, mare dreptate ai.

viorc spunea...

ar trebui sa plecam dracului toti din tara asta si sa-i lasam sa-si scoata ochii intre ei! Ti-e sila si scarba de mizeriile de oameni care acum se inhaita mai malitios ca sa nu piarda vreunul ciolanul cel uscat si saracit de toate scarbele din conducere! Sincer mi-e sila si vomit de fiecare data cand ii vad la TV. Nu le-ar fi rusine cacatilor de ceea ce au facut!? Cu criza prelungita de ei, cu saracirea populatiei care a ajuns in prag suicid?! Cu prostirea omenirii cu planurile lor marete de rahat din care vom iesi mai sifonati si mai mumificati? cine dracu ii tine pe astia? Noi cumva! Pai sa le intoarcem spatele si sa refuzam orice propunere din partea lor! Dar nu putem ca suntem flamanzi si ne indulcesc cu fasole si carnati, cu vin fiert si nitcaiva banuti fluturati pe la nas! Mi-e sila si scarba maxima de tot ceea ce se numeste Romania - the land of choice! Halal natiune si halal conducatori! Scarbe, jigodii, caracatite care acapareaza toate puterile statului si camufleaza toate defectele prin mijloace neortodoxe.....bine spunea Caragiale cu scrisoarea! Am ajuns la acelasi nivel, de fapt nu am avansat deloc! Ce mai urmeaza acum? O hora, ceva? In care se prind marii racheti si smecheri si prostii flamanzesc in fata obositelor de televizoare? Sa emigram cu totii in tari mai civilizate unde lumea se ocupa cu lucruri lumesc si frumoase!!! Ca noi suntem prea preocupati de barfa, furt, violuri, crime, minciuni, fofarlici si porno! Bravo natiune!!!