Mincinos...ii mincinosilor!

Apar in fata vostra, dupa ceva timp de lipsa de inspiratie, de chef si oboseala, cu un "omagiu" adus iubitilor nostri conducatori care se lupta pentru titlul de Marele Viitor BOU de la carma cirezii de prosti care-i voteza.

Mare dezbatere fuse... si se duse, intre cei 3 muschiuleti colorati politic care acced la ciolanu` al mare si cu multa maduva. Da, maduva nostra, din coloana vertebrala! Coloana aia verticala care inca ne mai tine in viata. In loc sa ne arate unde au gresit cu totii si ce ar trebuie sa indrepte in viitor, ca prezentu-i varza, cei 3 politicieni s-au lansat inca o data in promisiuni electorale de-mi venea sa vomit.

Pai, economia-i la pamant, fiindca au reusit s-o doboare cu criza politica prelungita. Nu, nu aia economica mondiala, ca aia-si revine! Si ei imi vorbesc de un viitor guvern extralaborios.

Pai, sistemul sanitar e la pamant, iar unii mor in spitale si altii acasa de saracie. Si ei imi vorbesc de reformarea in regim de urgenta, pana la Craciun, a tuturor segmentelor moarte.

Pai, bugetarii vin la munca 4 zile pe luna, gratis, ca sa le multumeasca pe FeMeI. Si ei vorbesc de cat de mult le pasa de oameni.

Pai, ei nu se uita ca unii "parasesc" lumea asta cu primul... streang, doar ca sa nu-i mai auda?

Sa va fie rusine, dom... boilor ca, inca, incercati sa ne mintiti!

Ne-am prins demult!