Pupatorul in cur

Sa va spun o poveste:

A fost odata ca niciodata un om sarman cu frica de D-zeu care traia intr-un satuc indepartat si nestiut de nimeni. Si, intr-o zi, cum mergea el prin padure a descoperit o ciuperca atat de mare si frumoasa incat iti era mila s-o tai si s-o pui in tigaie. Asa ca, taranul nostru, de frica altor nenorociri, a decis s-o scoata din radacini, s-o planteze la el in gradina si sa aiba grija de ea cat o trai.

Intr-o dimineata, pe cand taranul se duse la camp, in gradina se intamplau evenimente care mai de care infricosatoare. Se facea ca......

...scuze, tocamai ma sunase subalternul meu care dorea sa ma pupe putin in cur inainte de culcare.

Bun, si cum va spuneam...

...stati, stati, vad ca angajatul are chef sa linga la greu la poponetul meu. Cred ca vrea sa-i mai acord ceva facilitati la serviciu. La dracu` cu povestea! Las` ca asteptati voi continuarea alta data fiindca mi s-a deschis apetitul de stat la pupat.

A, a, a.... macar sa va spun sfarsitul povestii: ...si peste ani, taranul nostru ajunge un angajat harnic la o companie multinationala, dar care nu avanseaza de ceva vreme. Totusi el este fericit fiindca acasa are o ciuperca pe care-o pupa zi de zi.

Morala: Cine n-are acasa un sef pe care sa-l pupe, ajunge sa-l pupe-n cur pe sef la servici!

0 comentarii: