Gand + Ac= mi-e scarba!

Acasa la mine este interzis la gandaci, atat cei de bucatarie cat si cei din calculator. Sunt pregatit cu diferite surprize pentru acele insecte scarboase care vor sa-mi deranjeze linistea ochilor. O data pe luna fac dezinsectie si incep sa ma amuz cum gandacii ies agale de prin cotloane care mai de care mai ametit, nestiind ca-i paste un papuc in cap.

Numai ca mi-a venit randul aseara sau azi dimineata, nu pot sti cu precizie, ca niste insecte sa-mi profaneze dormitorul si mai ales lenjeria. De vreo cateva nopti dorm si eu ca omu`, iar in dimineata asta trebuia sa ma trezesc in mangaierea mainilor neveste-mii. Dar n-a fost sa fie ea, ci un gandac care probabil mi-a explorat tot corpul si-a ajuns la subrat gadilandu-ma. Vroiam sa-i zic neveste-mii sa inceteze cu gadilatul, dar cand am pus mana am simtit mai multe picioruse cum se zbateau sa iasa printre degetele mele. Asa ca domnu` gandac n-a scapat decat mort, dar dupa o goana de vreo 5 minute, timp in care am mai descoperit inca un amic de-al lui care probabil ca urma sa ma batjocoreasca.

Ideea este ca am scapat de cei 2, dar am ramas cu un gust amar in gura si ma intreb daca nu cumva este de la faptul ca oi fi inghitit un al 3 lea. Oricum, sunt anemic si poate-mi prinde bine o cura cu gandaci.

1 comentarii:

viorc spunea...

mda...eu nu pot decat sa ghicesc cata scarba pot aduce aceste creaturi..oarecum neajutorate si inteligente....mi-ai adus aminte de anii din caminul C4 din targusor copou, cand colcaiau creaturile prin camere ca intr-un film sf. super tare...! eu n-am aceasta indeletnicire ca nu am de ce...cica traiesc la capitala minunata, dar ne asteptam la un asediu asupra centrului orasului, deoarece deratizarea incepe de la periferie spre centru si atunci sa te tii, vio!!!