Baba si ceaunul.

Nevasta-mea, se intorcea ieri cu autobuzul din nu stiu ce zona si o babuta a intrebat-o daca stie un anume loc de unde dorea sa-si cumpere un ceaun. Fiindca, in urma explicatiilor, nu a inteles de unde sa-si procure minunatul ceaun, nevasta-mea s-a decis sa o conduca pe respectiva in locul cu pricina. Bineinteles ca pe drum babuta i-a facut capul calendar cu ceaunul ei, incercand sa-i creioneze cam cum si-l doreste, din ce material, cat de infundat tre` sa fie si cat de repede trebuie sa se infierbante, mai mai ca era o descriere a unui vibrator. Respectuoasa, nevasta-mea, o conduce la depozitul cu ceaune pentru a se asigura de satisfactia babei, nu de alta dar ar fi suferit o familie intreaga fara mamaliga cea fierbinte. Incearca baba unul, nu-i place, il pipaie pe al doilea, nu este destul de rezistent, pune mana pe al treilea si-si da seama ca e prea mare... in cele din urma se opreste la unul care-i aduce aminte de fostul. Fostul ceaun, bineinteles! Incurajata de nevasta-mea se duce la ghiseu cu obiectul mult ravnit si, cand toata lumea era sigura ca baba va scoate banii pentru el, hop si problema:

-Da` vreau sa-l incerc ca sa-mi dau seama daca este cel potrivit! spune baba.

Chiar ca e o scena porno, asta cu incercatul.

-Si cum ati dori sa-l incercati, se mira vanzatoarea?

-Pai, vreau sa turnati 5 cani de apa ca sa vad daca este de ajuns pentru o mamaliga.

Vanzatoarea, cu ochii cat cepele, cu rasu-n gat, se intoarce catre nevasta-mea parca vrand sa-i traga o injuratura fiindca a fost asa draguta si i-a adus un client. Subtila, nevasta-mea, i-a transmis sa-i faca pe plac babetei daca vrea sa scape teafara dupa ziua asta. Si, uite asa, cu ceaunul pe tejghea o vanzatoare golea o sticla de 2 litri de apa dorind sa satisfaca curiozitatea unei babete nebune, iar o fraiera a pierdut juma` de zi privind-o. Noroc ca baba si-a vazut viitoarele mamaligi in acel ceaun si l-a achizitionat, ca altfel se intorcea nevasta-mea acasa cu frigiderul plin.

Oare, daca o trimit la sex shop cu baba, se face nevasta-mea cu un costum si cateva jucarii exact pe masura ei? Ramane de vazut.

1 comentarii:

dyanna spunea...

Nota 10.Chiar a fost amuzant.