Instalatorul, bata-l vina !

Nu stiu cum sa zic, dar mai nou i-am adaugat in lista mea neagra pe instalatori. Unii te amana de pe-o zi pe alta, altii se uita urat la tine cand nu-i mai chemi odata sa-ti schimbe chiuveta, pe care ti-ai montat-o singur. Ca, de, nu e mare lucru. Altii te fura, si la propriu si la figurat. Altii sunt foarte scumpi. Daca o tinem tot asa o sa constatam ca ii uram cu totii pe acesti oameni excesiv de muncitori.
Problema este ca nu mai gasesc unul serios care sa-mi rezolve treaba.  Cred ca ma voi apuca sa invat o noua meserie ca sa nu cumva sa ma dea afara nevasta-mea din casa.
Cine stie, daca ma da afara poate se marita cu un instalator!

3 comentarii:

viorc spunea...

Bai, Gogo

Eu de opt saptamani stau fara usi in casa. Am usa la balcon si la intrarea in garsoniera. LA camera si la buda nu am de doar...2 luni. Azi mi-au venit usile....fara geamuri adica doar ramele de lemn. Si hopa? O problemuta! USa de la baie se deschide spre buda si noi doream spre perete! Deci, ce dracu sa mai zici! Si tipul care venise cu montatul usilor venise si ch=u chitanta gata de final. Pe ce? PE un sert de treaba!
Si eu pot sa-mi bag ceva in toata sleama de meseriasi ramasi in tara. O gasca de hoti alcoolici si nesuferiti!
Tre' sa recunosc insa ca am avut parte de o echipa de zugravi jos palaria. Niste oameni simpli de la tara, cu bune maniere si cu mult bun simt! Sa ne traiesti Costine si sa ai parte de multe lucrari banoase!
Cat ii priveste pe ceilalti asa zisi meseriasi, sa aveti parte doar de ce-i mai neplacut...asa cum ne-ati facut voi noua zilele fripte atata timp!

liana spunea...

toti am avut experiente neplacute cu meseriasii...Doamne, ce tagma!

masajeroticbrasov spunea...

toti am avut experiente neplacute cu tagma asta...