Cum sunt femeile?



Trebuie sa ai grija cum vorbesti cu ele, fiindca ti-o furi!
Intotdeauna ele stiu ce sa ceara in schimbul a ceva! Niciodata n-o fac gratis!
Sunt cel mai frumos lucru atunci cand nimeni nu te baga in seama!

Noi suntem prosti ca punem botu` la ele!

Gura bate curu`.


De multe ori, noi barbatii, suntem priviti ca niste nesimtiti, ca niste animale obsedate dupa sex, ca niste golani. Asta, doar, fiindca stam toata ziua cu p..a in gura, fiindca ne exprimam ca niste needucati atunci cand suntem pe strada, la plaja, la semafor. De multe ori gura ne-o ia pe dinainte si ce iese poate fi comparat cu cel mai scarbos miros al fiecarei dimineti petrecute la baie.

Ma intreb, de multe ori, cum de ne suportam intre noi cu asa stoicism, de vreme ce discutam din 5 in 5 min. de femei, p...a si tot felul de lucruri mai putin ortodoxe. Oare nu ne plictisim? Nu cred.

Sa fie femeile la fel ca noi si nu stim? Sau ele sunt la fel de gratioase, fandosite, educate ca atunci cand sunt in prezenta noastra? Oare isi baga ele p...a atunci cand nu le iese un ochi la bluza pe care tocmai o tricoteaza sau alearga ca scufita rosie la cules de ciup... ciup... ciuperci in p..a mea?

VO(MI)TAT

De fel sunt un tip ce isi exercita drepturile cetatenesti: acela de a vo(mi)ta, acela de a forma coada la taxe si impozite, de a-si plati amenda la posta si de a suporta prostia altora. E, dar a venit si ziua in care mi-am dat seama ca mai bine ma duc sa bat 2 cuie in gardu` vecinului decat sa ma duc si sa ma umplu` de draci. Nu de alta, dar greu scapi de ei! De draci, bineinteles!

Nu m-am dus la vot fiindca votatul a devenit pentru mine ca vomitatul pentru femeile gravide. O corvoada! Ce sa votez? Niste prosti imbogatiti care vor sa mai petreaca pe la Bruxelles pe banii nostri? Si nu-s putini, ci doar vreo 7700 de euroi pe luna. Niste imbecili cu 8 clase, cu mana murdara de mucii partidului si cu ochiul dupa vreo noua achizitie, fie ea si de sex feminin? Adica masina, femeie, casa, afacere.

Nu! Ma bucur ca nu m-am numarat printre cei ce au considerat ca daca-l vor trimite pe Becali departe vor si scapa de el. Ma bucur ca nu am pus stampila pe un buletin cu care oricum se vor sterge la curulet toti politicienii de frunte ai tarii noastre dragi. Ma bucur ca am mai sapat o groapa in pamantul in care imi voi gasi sfarsitul mai devreme sau mai tarziu.

A vo(mi)ta in ziua de azi este un lucru pe care il poate face orice prost, fiindca oricum nu conteaza unde pui degetul, ca iese tot pe unde vor altii. Si, oricum, ce votezi? Tot aceiasi papagali sau odraslele lor care incearca sa se cultive pe banii nostri.

Mai bine ma duc sa-mi bag degetu` pe gat fiindca stiu sigur ca pe gura imi va iesi ceva adevarat si anume nivelul de trai in care ma scald in prezent.

Logan vs Tigan

Va intrebati daca se merita sa va luati Logan pe la casa omului. Sa stiti ca e bun. Acu` vreo 2 zile ma dusei la un client, parcai masina pe o straduta si ma indreptai catre locul unde aveam treaba. Pe drum vazui 2 negri maricei si-mi spusei in gand ca sigur aia sunt hoti, dar ca HA HA mie n-au ce sa-mi fure. Pe drum imi aduc aminte ca uitai telefonu` la incarcat in masina si alergai intr-o suflare sa vad daca negriciosilor le-a scapat asta din vedere. Ajung la masina, pe partea soferului, vad telefonu` si bucuros ma intorc la client. Cand revin la masina, de data asta pe partea pasagerului, imi dau seama ca "uratii" facusera un mic exercitiu de karate cu portiera, pe care au reusit s-o indoaie ca pe o foaie de hartie. Aici vine Dacia si spune: Cine-i cel mai tare-n ...? Asta deoarece nici in ruptul capului nu s-a deschis incuietoarea. Si uite asa, firma s-a ales cu o masina sifonata, firma de leasing cu un CASCO reusit si eu cu telefonu` nefurat.

Sa traiasca Loganu`, c-o avea el tabla subtire, da` se tine tare la tranta cu tiganii!