Ziua FMI-lor

Astazi e zi mare. Zi de cheltuiala. Zi de pupat obraji, funduri si de pipait femeile care nu te lasa nici cu privirea s-o faci. Ziua in care nu vezi decat barbati pe strada la 7 dimineata in fuga dupa flori. Ziua in care sunt sclavul nevesti-mii.

Astazi este 8 MARTIE-ZIUA FEMEII.

O zi pe an, oficiala, si inca 364, neoficiale. Femeile sunt totul pentru barbati. In ziua de azi ele se pot descurca de minune si fara noi: pot fi si in posturi de director, pot lucra si in constructii, pot ingriji o familie fara ajutorul masculin si chiar se pot satisface sexual intre ele.

Femeile de langa noi, din jurul nostru, de la servici, de la magazin, de pe strada sunt cele mai frumoase si cele mai destepte, de aceea numarul femeilor inselate a crescut. Tentatia, nene! Le iubim, le apreciem, le respectam si... cateodata ne bagam p..a in ele sau in gura lor. Doar daca vor, ca altfel trecem la capitolul infractiuni.

Trebuie sa recunoastem: toti avem nevoie de femei. Chiar si guvernul, care va ajunge in curand dator vandut la FMI.

LA MULTI ANI ! si nu fiti suparate fiindca veti imbatrani mai repede decat barbatii. E totul genetic. Oricum, pe multi ii bagati in mormant mai devreme sau mai tarziu.

2 comentarii:

viorc spunea...

frumos comentat si cam cinic ce-i drept insa adevarat! sa va iubiti si voi acolo oriunde sunteti si fii si azi sclavul sotiei tale!:)) vio si dana

Adrian Ursu (Skin ) spunea...

man sa-mi dai un Logo sa pun link pe blog ca asa text nu prea e vizibil;).SKIN