Wet Zone

De vreo cateva nopti facem cu schimbul, eu si nevasta-mea, in ceea ce priveste visele erotice. Daca nu stiti ce-s alea va pot spune ca rezultatul este impresionant a 2 a zi, atat fizic cat si psihic. Asa ca, fiecare dintre noi abia asteapta sa se culce mai repede ca sa vada pe cine a mai "cucerit", iar de dimineata incepem confesiunea care duce la iertare. Doar daca a fost ceva grav. De multe ori nu te poti controla si persoana din vis nu este cea pe care o ai in viata de toate zilele, asa ca se cam incing spiritele.
-Bine, bine, a fost mai buna ca mine?
-Nu, draga, dar a fost mai perversa.
-Perversa, vrei! Aha. Pai sa vina perversa aia sa-ti faca de mancare, nenorocitule.
Intrebarile exista de ambele parti, chiar daca explicatiile nu sunt asa usor de digerat.

Daca stau sa ma gandesc bine am avut multe astfel de vise, si eu si nevasta-mea, atat cu personaje necunoscute cat si cu persoane care ne inconjoara. Daca este sau nu placut ramane sa descoperiti voi insiva. Oricum, ce se intampla in realitate este mult mai placut, dar in vis este altceva. De ce? Fiindca poti sa i-o "pui" cuiva fara sa-ti doresti sau fara sa fi avut un contact prea mare cu acea persoana. Bine, nu oricui. Fiindca n-as vrea sa mi-o fut pe vecina de la 2 care mai are putin si trece in "next level".

Sfat: cel mai bine este ca dupa vis sa te "rezolvi" imediat, fie ca ai pe cineva langa tine sau nu. Tensiunea trebuie eliberata. Dar, fara atac la papusi, catei si bibelouri.

0 comentarii: