Slab de ingeri.

De ce credeti ca D-zeu a ales ca femeia sa fie cea care poate duce o sarcina la bun sfarsit? De ce nu poate ramane insarcinat si barbatul? Va spun eu: fiindca barbatul este slab de ingeri.

Ma duc ieri dimineata la stomatolog fiindca ma treceau durerile de vreo 2 saptamani. Doctorul este de fapt o tipa tanara, nemaritata, buna profesionista, buna si de p..a si cel mai important, ieftina. Daca cineva poate spune ca merge la dentist cu forta, uite ca eu merg a 10 oara vesel si fericit. Mi s-au facut de toate: de la plombat pana la extirpat, anesteziat, taiat si frezat. Chiar ma intreba femeia cum de sunt altfel decat ceilalti barbati care nu stiu cum sa fuga mai repede din cabinet. Va dati seama ca ma flata spusele bunaciunii, care este profesionista. Ma duc, iau flori fiindca nu aveam programare, stau la discutie cu ea vreo 5 min., radem. Totul era ca la carte. Se uita doctorita, pune mana, imi explica ca tre` sa omoare nervu`, ca tre` sa-mi faca anestezie si incepe treaba. Baga acu`, totul ok. Baga anestezicu`, totul perfect. Nu trece 1 min. ca incepe firea slaba din mine sa cedeze si in 2 min. erau in cabinet 3 doctori care incercau sa ma calmeze ca sa nu lesin. Lesin? Eu? Pai se poate! Iaca, am dat-o in bara si, in loc sa vada fata aia ca sunt Fat-Frumosul barbatilor, am ajuns sa fiu tinut de manuta ca la gradinita ca nu cumva sa ma culeaga de pe jos. M-am calmat, a revenit pulsul la locul lui, au plecat doctorii si, in loc sa-si doreasca fata sa mai stau pe acolo vreo ora, saraca abia astepta sa ma dea afara viu si nevatamat. Macar pana la usa. Singura mea salvare a fost ca, datorita interventiei, doctorita a stat mai tot timpu` cu pieptul pe fata mea. Doar asa mi-am revenit.

Credeti ca mai vreau sa merg la dentist? Nici in ruptul capului. Din 2 motive: ca mi-e frica sa nu mai lesin si pentru faptul ca fatuca o sa vada in mine un baietel cu lipsa de calciu. Dar, cum sanatatea este foarte importanta, o sa mai fiu nevoit sa dau nas in (piept) nas cu dentista.

1 comentarii:

Ioana Radu spunea...

In numele reprezentantelor sexului frumos iti multumesc ca te-ai gandit la curajul nostru de a intretine si de a trece peste o sarcina. Insa, adevarul este undeva la mijloc. Barbatii si femeile sunt sunt mamifere iar mamiferele au aceeasi intensitate a temerilor (ideea este ca unii/unele o ascund mult prea bine). Natura ne aseamana.