Ora de ...bezna.

Dupa cum stim cu totii, astazi, putem ajuta Pamantul sa mai respire putin economisind energia electrica. Asa ca, hai sa iesim putin afara, cam o ora si sa stingem lumina din dormitor, din frigider si din buzunar. Aia din buzunar s-a facut bezna cam de multisor. Cred ca oamenii din lumea intreaga sunt constienti de faptul ca resursele Pamantului nu sunt vesnice si ca le putem economisi pentru a le usura traiul si urmasilor ce vor veni.
Numai ca astazi, romanii, la orele serii, nu prea vor ajuta Pamantul. Asa ca, se va da un meci foarte important: Ora Pamantului vs Ora Meciului. Da, e mare meci in tara asta, meci de care depinde calificarea tarisoarei la Campionatul Mondial. Nu prea cred eu ca vor face romanii mare sacrificiu pentru ploaneta asta, la orele stabilite. Pentru Romania, mai bine s-ar fi decis o alta ora, undeva pe la 3 dimineata, cand oricum ar fi fost stinse majoritatea luminilor. Si totul ar fi fost perfect.
M-am decis: eu tin la planeta asta si n-o sa ma uit la meci. N-o sa ma uit de la mine de acasa, ma duc la un prieten. Ce ma intereseaza ca el nu da 2 bani pe planeta! Totusi, daca vrem sa-i fortam si pe altii sa tina la planeta putem sabota meciul de fotbal intrerupand lumina de pe stadion. Ce, nu pot lua si fotbalistii putina pauza? Doar este pentru planeta. Totusi, luati-va lanterna la voi in caz ca se decid jucatorii sa castige meciul datorita spectatorilor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare.
Frumos blog.
Am pornit o campanie noua de promovare a blogurilor, daca vrei poti sa citesti aici http://sfarsit.com/promovare-blog
si daca iti surade ideea poti sa te si inscri