De vanzare.


Socant, dar adevarat! In Romania zilelor noastre negotul privind achizitia unui copil se face in plina strada. Copiii au ajuns produse de vanzare pentru niste oameni lipsiti de orice simtamant uman carora cei mici le spun mama si tata. In asa perioada de criza si cu asa oameni rai pusi pe fapte neortodoxe tre` sa te astepti in orice clipa sa nu-ti mai ajunga copilul de la gradinita sau scoala. Ce au facut jurnalistii nu este decat o picatura in ocean, fiindca indivizi care fura si vand suflete inocente exista din abundenta. Mai rau este atunci cand sunt ajutati si de cei care le-au dat viata. Chiar, contra unei sume de 70 mil. de lei vechi.
Daca asa au inteles unii sa se protejeze impotriva crizei atunci totul este pierdut. Oricum, cine este interesat sa cumpere o nevasta frumoasa, cu gusturi, care stie cum se pot cheltui banii, dispusa la calatorii in strainatate, dornica de pasiune nelimitata sa mi se adreseze pentru a afla detaliile participarii la licitatie.

1 comentarii:

viorc spunea...

de cacat! o natie de cacat vartos! asta suntem, draga gogoasa! te mai mira cand unii isi vand proprii copiii pentru niste tuica sau tigari? te mai miri cand unii fac orice sa poata avea un copil? nu te mai miri...si uite asa societatea asta jegoasa in care traim te face sa devii paranoia!!! vai de cururile noastre!!