De-a frumosu`.

Ma pasioneaza gravidele de mult timp si nu contenesc sa ma uit la vreo una atunci cand trece pe langa mine. Nu stiu ce-mi place la o gravida, dar stiu ca ma duce cu gandul la o groaza de lucruri. Poate e ceva erotic atata timp cat ma apuca caldurile cand vad o burtica in toata splendoarea. Sau, poate e o mare dorinta, nu de a ramane insarcinat, ci de a avea prin preajma mea o asemenea burtica, bineinteles prin nevasta-mea. Sau poate e doar arta, atat timp cat o vad ca pe o capodopera. Ma pasioneaza tot ce e legat de o gravida, mai ales fizic, atunci cand se transforma dintr-o femeie apetisanta, cu toate formele ce ne incetoseaza privirea, intr-o femeie si mai atragatoare, cu "linii" noi si diferite. Stiu. Incepe sa para a pornografie, dar nu asta intentionez. Tot acest proces de transformare a femeii intr-una diferita de ce era inainte este, pentru mine, foarte interesant. In primul rand cred ca o gravida emana mult mai multa sexualitate decat a avut vreodata, e mai interesanta fiindca capata mai mult contur fizic si pare inocenta fiindca e ceva ce nici ea nu stie. Si, oricum, fiecare sarcina este diferit perceputa pentru fiecare femeie.

Ce este erotic la o gravida? Totul. De la sanii apetisanti, mari cu sfarcurile intarite pana la burtica neteda si rotunda cu pielea fina.

De ce arta? Fiindca, acesta femeie cu burtica pana la gura, da fotografiilor o splendoare de nedescris si o nota aparte, fiindca face din tablouri adevarate capodopere in ulei si fiindca transforma mintea barbatilor intr-un studio cinematografic.

Imi plac gravidele care se poarta natural, care nu-si ascund burtica fiindca o considera doar o umflatura de 9 luni, care se asorteaza pentru a-si etala frumusetea de femeie insarcinata, care se mandresc cu sanii mari si frumosi. Pentru ca in aceste luni de reala transformare fizica si psihica, femeia este o adevarata capodopera.

Si, NU, nevasta-mea nu-i insarcinata ! INCA.

0 comentarii: