Sfarsitul vietii umane si inceputul refacerii planetei


Am urmarit un documentar pe 1 ian. despre ce s-ar intampla daca viata umana ar disparea de a doua zi, ce pericole ar fi daca viata de pe planeta nu ar mai fi monitorizata de nimeni.

Am cautat pe net zilele astea si am dat peste o versiune care a aparut pe History Channel si care era asemanatoare cu ce am vazut pe tv., aparuta pe la inceputul anului 2008 intitulata sugestiv Life After People. Wikipedia face o scurta prezentare a acestui documentar urmarind toate etapele disparitiei umanitatii.

Daca v-ati intrebat vreodata care este modalitatea prin care Planeta Albastra si-ar putea reveni, prin care ar putea renaste si ar fi la fel de pura ca acum sute de milioane de ani, raspunsul este: disparitia civilizatiei umane de pe acest pamant. Omul este un mare consumator al tuturor resurselor planetei si numai disparitia lui ar putea duce la refacerea acestora.

Documentarul urmareste mai multe etape de dupa disparitia subita a omenirii pana la cateva sute de ani, cand se va reface complet vegetatia si fauna planetei. Pentru vizionarea integrala a filmului: click aici.

0 comentarii: