Productivitate sporita.

Pentru a creste productivitatea, angajatorii se gandesc la tot felul de inovatii care mai de care mai trasnite. Unul din exemple este masajul facut la locul de munca pe perioada unei pauze fie ea de tigara sau de masa. Adica poti fuma sau manca la aceeasi masa pe care-ti face si masajul, iar daca le imbini pe ambele este perfect.

Citind despre aceasta noua recompensa a angajatorilor mi-am adus aminte ca ieri, pe cand eram la coada la BRD, am vazut cum uneia din functionarele de la ghiseu i se facea de zor masaj de catre paznicul ce trebuia sa faca ordine. Cu atat mai mult cu cat ghiseul respectivei era inchis, iar in banca era o harmalaie de nedescris. Ma vede functionara ca ma uit ca leguma la ea si-mi face semn sa ma indrept spre ghiseu ca sa ma ajute, dar nu indraznesc si ma trezesc cu o invitatie la brat de catre maseurul in persoana. Eu vroiam sa-mi desfiintez depozitul in lei si sa-l transfer la alta banca pentru o dobanda mai buna, dar in fata angajatei nu am murmurat decat un saru`mana. Pana la urma mi-am dat seama ca masajul cu pricina a avut un efect atat de benefic incat functionara era fericita nevoie mare ca-mi mutam banii la altii si mai facea si glume. Vazandu-mi de interes am profitat si m-am pomenit cu servicii extra din partea bancii la pret de nimic, precum si un teanc de acte facute de doamna in cauza. Oare se supara daca-i ceream si ceva banuti? Sau macar numarul de telefon.

Asa ca, dragi angajatori, fie ca aveti resurse sau nu, fie ca vreti sau nu, va spun ca e mare minune un masaj facut angajatului mai ales daca este executat de insusi de sefu`.

0 comentarii: