La Multi Ani!

Frumoasa din poza e nevasta-mea. Azi e ziua ei. Implineste 31 de ani. Cu ea impart si bunele si relele, si zambetele si tristetile, iar de aproape 10 ani stam bot in bot. Pe langa faptul c-o iubesc foarte mult, si-mi aduc aminte ca am spus-o public la Carrefour cand m-a pus un baietas sa-i fac declaratii in fata a cateva zeci de oameni, o si apreciez pentru simplul motiv ca ma suporta cu zambetul pe buze. Ca-mi va zdrobi coaiele pe la batranete cand ii va ajunge de atata critica, asta-i alta poveste.
Iubito, sa ai parte de cat mai multi ani ca sa ma suporti, sa fii sanatoasa tun ca sa ai grija de ipohondrul din mine, sa ai parte numai si numai de bucurii si zambete ca in rest ma ocup eu sa ti le fur. Iti mai doresc, nevasta draga, sa ai acelasi apetit sexual si la 50 de ani, sa-mi diversifici meniul din farfurie pana la 50 de ani si sa nu ma uiti cand o-i implini eu 50 de ani.
Sper, iubito, sa te multumeasca ce ti-am daruit, ca altfel nu-mi mai primeste cadoul inapoi la magazin. De asemenea, sper ca din tortul pe care-l vei taia astazi sa nu apuci sa gusti mai mult decat fundita de deasupra, ca nu cumva, in afara de cifra 1 pusa la anii impliniti, sa mai adaugi cateva cifre la greutate.

Un alt cadou pe care am vrut sa ti-l fac, si ti-l prezint chiar acum mai ales ca nu mai vreau, este o caricatura a ta pe care a reusit s-o "lucreze" un artist iesean. Probabil n-o fi fost saracu` in cea mai buna forma a lui de ai iesit asa "altfel", dar probabil nici eu nu am fost intreg la bibilica cand am ales poza. Oricum, eu ma multumesc cu originalul fiindca este de 1000 de ori mai "altfel".

LA MULTI ANI, iubito!

2 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani si din partea noastra!!!

Anonim spunea...

sa-ti traiasca nevasta si mie cumnata ...