Perechea perfecta (mai devreme sau mai tarziu)


Mi-aduc aminte ca-n studentie cautam perechea perfecta prin camine, prin sali de curs, prin tot felul de bodegi, ba prin discoteci, chiar si prin patul altora, si intotdeauna ma intrebam de ce trece trece ea pe langa mine fara sa ma observe. Doar eram destept, curat, fara bani, da` simtit (adica nu vroiam sa profit din prima) si respectuos. Am ajuns sa-mi dau seama mai tarziu ca nu-i asa usor sa fii luat la ochi si ca pentru fiecare exista perechea perfecta, denumita generic aici: EA
Mai devreme sau mai tarziu va fi si o EA care nu va inceta sa te masoare din ochi, o EA care-ti va numara pasii chiar si pana la buda, o EA care va vrea sa fie sigura ca nu va regreta pentru achizitia facuta. O EA nu este usor de gasit, nu este usor de multumit si nu este usor de intretinut. Cu EA prinzi si putere cand esti tanar, datorita EI cresti in greutate mai tarziu. EA va fi pentru inceput minunea care-ti va rascoli viata si tu vei ramane perechea de pantofi ponositi si plini de praf de mai tarziu. EA te va simti de la o posta, la inceput, si te va astepta cu frisoane si cu pielea de gaina la usa, dar tot EA va simti, mai tarziu, cand sa-si alunge "distractia" din pat atunci cand te vei apropia de barlog. Pentru noi toti EA este raspunsul la intrebarile puse-n miez de noapte si tot EA devine mai tarziu intrebarea care nu va avea raspuns niciodata. EA va fi multumita, la inceput, doar cu prezenta ta fizica si va termina, mai tarziu, prin a se amuza de situatia ta fizica.
In orice caz, fara EA viata noastra ar fi lipsita de sens si, datorita EI vom invata, mai devreme sau mai tarziu, sa iubim.

0 comentarii: