Ştiaţi că...

...la nastere, crevetele este mascul, apoi, pe masura ce creste, devine femela? Oare asta nu-i dorinta cea mai mare a barbatilor?

...daca pui boabe de struguri in cuptorul de microunde, acestea vor exploda? Sa incercati asta la microundele vecinului.

...Hitler si Napoleon aveau fiecare numai cate un testicul? Pt.ca celalalt era in talpa, de asta schiopata frantuzu`.

...in topul obiectelor cu care se ineaca americanii, scobitoarea este pe primul loc? Ei cred ca ajuta la digestie si ca pot scoate pe partea cealalta brichete pt. foc.

...pe parcursul vietii, un om inghite in timpul somnului in jur de opt paianjeni? De aici si cei ce fac exces in aceasta privinta, ca Spider Man.

...mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor? Dar, oare cate pasarici se strivesc an(u)al de picamer?

...barbatii au de sase ori mai multe sanse sa fie loviti de fulger decit femeile? Pai, noi avem o crescatura care nu are impamantare.

...cuvantul cimitir vine din greceste koimetirion care inseamna "dormitor"? De asta imi spune shefa ca prietenul ei o tot ameninta c-o duce-n dormitor o data si-o data. Si ea-i asa de fericita, ca abia asteapta momentu`.

...barbatilor le creste mai repede barba atunci cand sunt pe cale sa faca sex? Am inteles de ce imi creste barba pana ajung s-o trag pe nevasta-mea.

...un om obişnuit aşteaptă cam două săptămâni din viaţă culoarea verde a semaforului? La traficul infernal din Bucuresti cred ca media este data peste cap.

2 comentarii:

Adrian Ursu (Skin ) spunea...

man daca am barba mare inseamna ca ma asteapta o ditamai partida de sex? acelasi skin

Unknown spunea...

@skin: Cu siguranta o sa ai un cuplu de lesbiene si vreo fetishista. Da` ce dracu` ai asa de mare barba?