Ziua scurta, problemele mari.

Ziua inca nu s-a terminat, dar totusi mi-e frica sa mai astept inca cateva ore pentru a-mi posta offff-ul.
Ma trezesc dimineata cu durere in gat, semn ca iar am dormit dezvelit din cauza nevesti-mii. Are in plan sa ma caleasca pana la 80 de ani, de parca m-oi muta la Polul Nord. Deschid ochii si-mi vad consoarta cum se pregatea de serviciu (e matinala) cu ceva toale noi pe ea. Imi inchipui, nevrand sa accept, ca poate le-a primit cadou pe la scoala daca tot sunt acusica alegerile. Gresit.
A, nu ti-am zis? Le-am cumparat ieri.
Si eu? Azi am picat in pat, azi m-am trezit din coma? E recesiune, iubito! Jos textila ca nu mai merge. Asta am zis-o in gand, doar nu-s nebun sa ma pun in gura cu ursu`!
Peste toate, vine si cainele in pat vesel nevoie mare, carand cu el si vreo 3 purici. A, s-a imprietenit cu o pisica! vine replica iubitei. Si? I-a imprumutat pentru cateva zile? E recesiune, draga, nu avem nevoie de musafiri. Tac si de data asta.
Plec la serviciu, bucuros ca macar pentru vreo 10 ore scap de frecat la cap, si oricum, acolo, sunt platit pentru asa ceva. Incepusem sa-mi revin, tonusul era perfect, lucrurile incepusera sa se aseze pe fagasul normal.
O blonda superba, care este si shefa mea, facuse deja planuri pe ziua de azi. All inclusive. Mers la clienti si suportat diferite mirosuri cu multiple ramificatii si radacini. Mai mult decat atat m-a apucat dracu` sa stau langa masina ei care o luase la vale si care-mi tintuise piciorul la asfalt. Am reusit sa dau comanda creierasului, incins la acea ora, si sa ma salvez de la o mica invaliditate. Nu de alta, dar azi nu era in program si o vizita la doctor.
Ma suna soferul in extaz sa-mi spuna ca dacia cu care duce marfa fumeaza cu el (iesea fum in masina pe la aerisire), o veche dorinta pe cale sa se indeplineasca. Urlu la el sa se trezeasca si sa fuga cat il tin picioarele ca altfel o sa ajunga ca friptura bine arsa pe care abia o mai tineam in acele momente in furculita.
S-a dus dracului si masina asta. E a treia dacie pe care o avem la servici. Pe toate le-am omorat. Oare, cate mai are firma sa ne trimita?
Ziua nu s-a incheiat, de shefa am scapat, problemele s-au adunat pentru inca vreo 2 saptamani.
Trrrr, nevasta la telefon! Vezi, ca ai primit o citatie de la tribunal, sa mergi maine sa vezi ce-i cu ea? Ce-ai mai facut?
Nimic. Doar ca m-am nascut cand nu trebuia.

4 comentarii:

Anonim spunea...

spune-mi, te rog, ca sotia nu citeste blogul tau! :)))))

Unknown spunea...

Nu o pasioneaza nici macar acest blog. Dar am datoria morala de a o obliga sa o faca. Cu atat mai rau daca este si ea printre randuri.

Anonim spunea...

si cum faci faza asta cu obligatul? ca as incerca si eu cu sotul meu...

oricum, salutari sotiei. in gand, sunt alaturi de ea! :D

Unknown spunea...

@oana Ii spun ca am scris ceva despre ea si ca nu-i chiar asa de stralucit.