NU SUSTIN ! NU SPRIJIN !

De astazi si pana la finele campaniei electorale voi afisa acest mic banner intr-un colt al blogului prin care-mi arat dezgustul fata de acest politician si fata de partidul lui (nu ca celelalte sunt mai bune).
De ce m-am enervat? Pt. ca mi-a jignit nevasta. Cum?
Pai, a iesit omu` la TV, stiti povestea cu amanarea pana in aprilie a maririlor de salarii la profesori, si in loc sa taca din gura ca oricum a comis-o cu tot guvernul, a inceput sa bolboroseasca cum ca profesorii pe langa salariul de baza (care este mic) ar avea alte 12 sporuri (rural, transport....) si ca au salarii mari.
Ce nu v-a spus individul este ca sporurile sunt de 1 ron, max. 3 ron/ spor. La un calcul simplu vedem ca intr-adevar... au salarii de rahat.
Ce papagal, dupa ce ca profesorii i-au educat copiii aia multi din atatea casatorii cate are, ii si mai ataca ca un sacal. Ce caracter infect poate avea un asemenea individ?
A jignit-o pe nevasta-mea, pe care eu nu am suparat-o niciodata. Si nu accept!
Nu pot avea fata de cei ce-l sustin decat greata!
Nu sustin PNL si nici pe cei ce fac parte din acest partid.

1 comentarii:

Adrian Ursu (Skin ) spunea...

subscriu acestei idei de a boicota un ingamfat.....el vb de procente nu de valori absolute....si intareste categoriile profesionale la lupta ....acum profesorii sunt de vina pt toate cele rele in romania acum, chiar daca ei nu au primit nik in plus in aceasta perioada tulbure.SKIN