Mersul melcului

M-a apucat dracu` sa dau o corectare a erorilor din sistem si stau de vreo 3 ore si nu se mai termina. Cred ca voi mai sta inca vreo 3 ca sa se sfarseasca. S-a inrosit laptopul, nevasta s-a culcat si ea rosie ca focul ca a mai ratat inca o seara langa mine, iar eu pe canapea atipesc si ma mai trezesc uneori in speranta ca imi da programul de veste ca s-a terminat. A venit cainele langa mine si-mpartim amandoi o bucata din canapeaua care abia se mai tine.
Maine, zi mare, vine shefa pe la punctul de lucru. Eu, cheaun de somn, o sa-ncep cu scuzele: stiti, am stat si-am lucrat la un proiect pentru un client nou. Nu mai conteaza daca ma crede sau nu. Important este sa mearga rasnita asta pe care scriu.
Cred ca ma apuc de scris un roman in timpul asta. Mai bine invatam sa crosetez ca sigur ii faceam o surpriza nevesti-mii dimineata cu un fular. Oare sa ma apuc sa halesc ceva din frigider, ca-mi cam face cu ochiul? Mai trece o liniuta din corectura.
Ma gandeam , ca la cate nopti am pierdut cu calculatorul asta: instalat programe, tras muzica si filme, corectat programe mai faceam o facultate.

0 comentarii: