Festivalul International de scurtmetraje

Maine, are loc la Bucuresti lansarea celui mai mare festival international de scurt metraje Future Shorts-Romania, care promoveaza si premiaza scurtmetraje independente.
Festivalul international Future Shorts a debutat in Marea Britanie, in 2003, si desfasoara concomitent evenimente in peste 30 de tari din toata lumea. Future Shorts-Romania le va oferi cineastilor de la noi sansa de a se face remarcati, promovandu-si productiile prin cea mai mare platforma internationala, iar publicul larg are ocazia de a viziona, in fiecare luna, o serie noua de scurtmetraje dintre cele mai originale si inventive.
"Future Shorts da o sansa reala tinerilor care doresc sa se lanseze in cinematografie, oferindu-le o platforma prin care isi pot prezenta creatiile unor audiente impresionante si pot fi remarcati" afirma Robert Crangasu, Director Festival Future Shorts-Romania.
Asadar, maine, de la ora 20.30, la Galeriile Artexpo ale Muzeului de Arta Contemporana (TNB, etajul 3), invitati de marca, precum Ada Solomon, Tudor Giurgiu, si multi altii, vor impartasi publicului din experienta personala si le vor vorbi tinerilor despre cum au inceput sa lucreze in industria filmului si cum s-au consacrat, oferindu-le astfel artistilor aflati la inceput de drum sfaturi si idei importante.

0 comentarii: