Blonda sau bruneta?

S-a decis: barbatii prefera blondele drept iubite si brunetele drept neveste. Pai, cum asa? Blondele nu sunt in stare sa fie neveste? Conteaza culoarea parului? Da, atunci cand e vorba de mancarea pe care o ingurgitezi. Una este sa ai in farfurie, prin mancare, o suvita aurie, si una este sa o-nghiti fara s-o vezi, de neagra ce-i (nu va ganditi la prostii).
Cica blondele ar fi mai deschise la suflet si mult mai sexy. Da, tinand cont ca 99% dintre barbati sunt niste perversi incorigibili (ma includ, bineinteles) care gandesc intr-o prima instanta cu...sufletul ala mare al lor.
Din contra, cica brunetele sunt preferate ca sotii datorita romantismului si sensibilitatii acute de care dau dovada. Corect, iti trebuie o coarda sensibila ca sa-ncepi sa biciuiesti in stanga si-n dreapta si putina dragoste in glas atunci cand tipi la prostovan.
Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 15 bărbaţi imbibati cu alcool, 1 barman si o toaleta infecta, dintre care 38% au consumat votca, comparativ cu 32% care s-au declarat în favoarea vinului vechi, a berii si a orice te face sa mergi pe 2 carari.
35% au spus că blondele sunt mai amuzante, deoarece rad ca proastele si pun botu`, faţă de 30% care au declarat că preferă compania brunetelor deoarece abia se vad de sub masa.
51% au declarat că brunetele sunt persoane mai de încredere decât blondele pentru ca fuck ceea ce promit, iar 48% au spus că acestea sunt cele mai iubitoare dintre femei. Normal, ce v-am zis mai-nainte.
50% dintre bărbaţi consideră că brunetele sunt mame mai bune şi mai pricepute, atat timp cat nu le observa disparitia vreo 3 zile, iar 45% au declarat că brunetele gătesc mai bine decât blondele. Va contrazic. De asta mananc mai tot timpul la soacra-mea.
53% dintre bărbaţi au recunoscut că nuanta părului nevestei lor este diferită de cea a fostelor amante. Nu stim exact la care par, si din ce zona a corpului, s-a facut referirea.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Pana implinesc 35 ani o sa ma axez pe blonde, dupa aia o sa mai vad eu.